Crash Course Project Management

Geen verandering of vernieuwing zonder projecten. Ook in treasury. Of het nu gaat om een financieringstransactie, de keuze en implementatie van een nieuw TMS-systeem of de opzet van een nieuwe rapportage, vrijwel altijd is sprake van een project. Jouw inbreng als treasuryprofessional is daarbij onmisbaar, als projectleider of als deelnemer. In beide gevallen is dat geen kwestie van even aanschuiven aan tafel en uit de losse pols je zegje doen. Goed projectmanagement is een vak. Het succes van een project staat of valt met de professionaliteit van en de samenwerking binnen het projectteam.
Heb jij nog weinig ervaring met professioneel projectmanagement en heb je behoefte aan een stoomcursus om in jouw organisatie een effectieve bijdrage te kunnen leveren? Of weet je er al het nodige van af, maar wil je je kennis updaten en de nieuwste inzichten en methoden verwerven? Tijdens de 1-daagse DACT-projectmanagementtraining op 8 november 2021 wijzen ervaren trainers en vakspecialisten je de weg in projectmanagementland.
Deze intensieve dag bestaat uit theorie, groepsopdrachten, een spectaculaire projectgame en real life cases.

registration form crash course PM 8 november 2021

    Registration and cancellation: You can register up to 14 October 2021using the link on the website. After registering, you can let us know if you are unable to attend up to and including 28 October 2021. If we do not receive a message, or it is not received by the deadline, you will be obliged to pay €200.00 excluding VAT irrespective of the reason for non-attendance. Accordingly, the Secretariat will send you an invoice.