Crypto: Bust or Boom? 
Enigma Consulting
Taal: Nederlands

Crypto’s en digitale currencies worden met de dag belangrijker. Dagelijks publiceren financiële bladen over dit onderwerp en miljardairs en beroemdheden tweeten over hun nieuwste crypto-investeringen,  waardoor de markt voor cryptocurrencies nog nooit zo spannend is geweest. De huidige cryptomarkt heeft een kapitalisatie van meer dan $ 2000 miljard, en institutionele beleggers beginnen steeds meer te profiteren van deze volatiele markt. Tegelijkertijd wordt regelgeving verstevigd om grip te krijgen waardoor de toekomst onzekerder wordt. Hoe moeten treasurers omgaan met deze uitdaging en moeten ze crypto’s als een nieuwe assetclass gaan beschouwen?

Enigma Consulting ondersteunt veel crypto-exchanges met hun licentie om in Europa te opereren. Onze cryptospecialisten zullen inzicht geven in de achtergronden van de verschillende currencies en leggen de impact van nieuwe regelgeving zoals Markets in Crypto Assets (MICA) en initiatieven zoals Central Bank Digital Currencies uit

In dit college worden potentie, verschillen en ontwikkelingen uitgelegd, wat treasurers een uitstekende basis biedt om hun keuzes te maken in deze “nieuwe wereld”.

Sprekers: Erik van der Leer en Sean Hitchcock