Board

Erwin Bastianen RT

is Director Treasury op het EMEA hoofdkwartier van Nike waar hij verantwoordelijk is voor de Reporting & Analytics van de wereldwijde Cash & Banking functie. Erwin is zijn loopbaan begonnen in treasury outsourcing bij Thésor waar hij met name in de (semi-)publieke sector actief was. Daarna heeft hij als treasury consultant bij PwC gewerkt waar hij grote multinationals heeft ondersteund op het gebied van cash management, treasury control en regelgeving. Erwin heeft Finance gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en heeft in 2014 zijn postdoctorale opleiding tot Register Treasurer aan de VU afgerond. In 2019 is hij toegetreden tot het DACT bestuur en is voorzitter van de DACT Commissie Vaktechniek.

Close

Lees meer

Richard Blokland RT

Is sinds 2015 Corporate Treasurer bij NewCold en is verantwoordelijk voor zowel de Treasury als de Insurance activiteiten. NewCold (2o12) is een frozen food logistics provider en is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met negen operationele diepvrieshuizen op drie continenten. NewCold ontwikkelt, bouwt en opereert grootschalige en praktisch volledig geautomatiseerde cold stores voor de grootste vijfentwintig tot dertig frozen food producers in de wereld. Hiervoor is hij werkzaam geweest bij uiteenlopende organisaties, zowel profit als non-profit. Na Bedrijfseconomie gestudeerd te hebben aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft Richard in 2009 de postdoctorale studie Treasury Management afgerond aan de VU in Amsterdam en staat ingeschreven in Register Treasurer. In 2021 is Richard toegetreden tot het Bestuur van de DACT en is hij onder andere lid van de Commissie Vaktechniek.

Close

Lees meer

Olga Gayevskaya

is Director Treasury operations at VEON (telecom provider). She joined the company in 2007 in Kazakhstan where she was leading the Corporate Finance, Cash Management and Risk management function. In 2014 she moved to VEON HQ in Amsterdam being responsible for the Treasury Operations at HQ level and the operating companies in 9 countries. She started her treasury career in an Indian Oil and Gas pipeline construction company after graduating a Master of Business Administration in Finance. Starting from 2021 she joint DACT board and one of her focus is to impower international and multicultural aspects.

Close

Lees meer

Quirijn Heslinga RT

is sinds 2017 als Treasury Manager werkzaam bij Heineken en met zijn team verantwoordelijk voor onder meer corporate cash management en hedging van FX, rente en commodity exposures. Quirijn is in 2003 zijn loopbaan begonnen als consultant bij Zanders (sectie Corporates/Public Sector) en heeft van 2008 tot 2017 bij TNT verschillende functies in Treasury en Business Control vervuld. Na het behalen van zijn MSc in Finance aan de Universiteit van Amsterdam heeft Quirijn in 2006 de opleiding tot Register Treasurer aan de Vrije Universiteit afgerond. Quirijn is in 2021 toegetreden tot het bestuur en is onder meer lid van het Treasury Beursteam.

Close

Lees meer

Dagmara Kowalska

Dagmara Kowalska studeerde economie aan de Universiteit in Krakau en is afgestudeerd op het onderwerp Urban Management en Ontwikkeling. Zij voltooide het volledige AMCT Treasury Programme bij ACT in Londen. Zij woont sinds 2009 in Nederland en werkte in diverse corporate treasury functies. Momenteel is Dagmara Head of Treasury bij Unit4. Ze realiseert haar interesses door haar professionele Treasury-activiteiten te combineren met haar eigen vastgoedonderneming en goede doelenwerk te verrichten voor gelijke rechten en economisch empowerment voor vrouwen. Dagmara is een enthousiaste beoefenaar van het snowboarden en rolschaatsen. Zij is moeder van drie jonge kinderen. Dagmara is in 2021 toegetreden tot het bestuur en is onder meer lid van het Educatieteam.

Close

Lees meer

Erika Licht

studeerde rechten aan Tilburg University. Van 1995 tot 2010 was zij DGA van een managementbureau voor Verenigingen en Stichtingen. Daarnaast bekleedde zij diverse functies bij de overheid, in het bedrijfsleven en als advocaat in de insolventie- en familierechtpraktijk, welke praktijk zij in 2006 heeft neergelegd. Erika is een van de oprichters van de DACT en sinds de oprichting in november 1996 secretaris van de vereniging.

Close

Lees meer

Brian van Onna RT

is sinds 2017 Group Treasurer bij ForFarmers N.V., een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. Hiervoor bekleedde Brian (internationale) functies in treasury en corporate finance bij Darling Ingredients, VION Food Group, BHP Billiton en BMW. Hij heeft meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van risk management, international cash management, implementatie van treasurysystemen en corporate finance. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en rondde in 2007 de postdoctorale opleiding tot Register Treasurer aan de Vrije Universiteit Amsterdam af. Brian trad in 2017 toe tot het DACT-bestuur.

Close

Lees meer

Joan Schutte

Joan Schutte is als VP & Corporate Treasurer werkzaam bij ASML Holding NV en wereldwijd verantwoordelijk voor Treasury Operations, Corporate Finance en verzekeringen. Van 2010 – 2014 was Joan Director Treasury voor VimpelCom (Veon) in Amsterdam waar hij mede aan de basis stond van de Treasury organisatie binnen het in 2010 opgerichte HQ in Amsterdam. De 12 jaren daarvoor werkte hij voor Sara Lee Douwe Egberts in verschillende Treasury rollen in Curaçao, Singapore en Chicago en als Finance Director voor de wereldwijde inkooporganisatie in Utrecht. Joan begon zijn carrière in Treasury in België voor CSM en Campbell Soup Company waar hij in totaal 5 jaar doorbracht. Joan studeerde Economie aan de UvA en was tevens bestuurslid van de Association of Corporate Treasurers Singapore (ACTS). Joan is in 2018 tot bestuurslid en in 2021 tot voorzitter van de DACT benoemd.

Close

Lees meer

Boudewijn Vermeer

is advocaat (counsel) bij Clifford Chance Amsterdam en werkzaam binnen de Financial Markets Group. Boudewijn houdt zich bezig met initiatieven op gebied van corporate treasury en sustainability linked en andere ESG gerelateerde financieringen en legt zich in het bijzonder toe op (binnenlandse en grensoverschrijdende) financiering met vreemd vermogen (leveraged finance) en algemene zakelijke kredietverlening (corporate lending) waarbij hij afwisselend optreedt voor zowel kredietverstrekkers als -nemers. Boudewijn is sinds 1 november 2007 werkzaam bij Clifford Chance en was van oktober 2013 tot april 2014 gedetacheerd naar het Clifford Chance-kantoor in Londen. Boudewijn heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam en, na afronding daarvan, heeft hij gedurende een jaar nog een extra master in Law & Economics gevolgd en afgerond bij achtereenvolgens de universiteiten van Bologna (Italië), Gent (België) en Hamburg (Duitsland). Boudewijn is in 2019 toegetreden als bestuurslid en vervult de bestuurszetel voor partnerleden.

Close

Lees meer

Bart Verweij RT

is sinds 2011 werkzaam op de Treasury afdeling van Booking.com. Als Director of Treasury is hij verantwoordelijk voor de strategische directie van de afdeling. Voor deze periode heeft hij 5 jaar in verschillende Cash Management gerelateerde rollen gewerkt bij Kroymans Corporation en Citadel Enterprises. Bart heeft een Master of Business Administration afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast is hij gecertificeerd International Cash Manager en Registered Treasurer.  Bart is getrouwd en heeft drie jonge kinderen. Bart is in 2019 toegetreden als bestuurslid met een focus op Young Treasurers.

Close

Lees meer